Banner Επιχειριασιακό πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020
Banner Επιχειριασιακό πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020
  • Εκτύπωση
  • Πίσω

GPRS

GPRS & ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΚΈΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Γιατί να χρησιμοποιήσω το Κέντρο Λήψεως Σημάτων (Κ.Λ.Σ)

Στους χώρους που θέλουμε να προφυλάξουμε από ανεπιθύμητες καταστάσεις (οικίες, καταστήματα, βιομηχανικές εγκαταστάσεις κλπ) τοποθετούμε συστήματα συναγερμού. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που θα υπάρξει ενεργοποίηση του; Στο ερώτημα αυτό απαντά αποτελεσματικά η σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων (ΚΛΣ).

Προβλήματα συναγερμού χωρίς λειτουργία Κ.Λ.Σ

Εάν ο συναγερμός δεν είναι συνδεμένος με ΚΛΣ για να μας ενημερώσει για κάποιο ύποπτο γεγονός, γεννούνται πολλά ερωτήματα. Τι μπορεί να γίνει για ένα σήμα συναγερμού για να αποτραπεί ο πιθανός κίνδυνος; Είστε σε διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι χιλιόμετρα μακριά; Είστε εντός της περιουσίας σας αλλά σε κατάσταση ύπνου; Πως θα ενημερώσετε την αρμόδια αρχή ή υπηρεσία (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Φύλακα, Περιπολικό εταιρείας φύλαξης) για να παρέμβει και να αποτρέψει ή να εξουδετερώσει τον κίνδυνο; Πόσο γρήγορα θα γίνει η ενημέρωση αυτή, με δεδομένο ότι λίγα λεπτά αρκούν σε ένα μη επαγγελματία διαρρήκτη να πετύχει τον στόχο του.

Πως λειτουργούν οι υπηρεσίες του Κέντρου Λήψης Σημάτων

Σε 24ώρη βάση, 365 ημέρες τον χρόνο, συστήματα και άγρυπνα ανθρώπινα μάτια είναι εκεί για να προσέχουν την περιουσία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, τα συστήματα του Κέντρου Λήψης Σημάτων λαμβάνουν τα κωδικοποιημένα σήματα του συναγερμού σας και δρομολογούν τις απαραίτητες ενέργειες. Οι χειριστές, διαβιβάζουν το σήμα σας, έχοντας άμεση σύνδεση με τις Αρχές είτε αυτές είναι κρατικές είτε ιδιωτικές (εταιρεία φύλαξης και περιπολίας).

Αν η υποδομή σας περιλαμβάνει και σύστημα καμερών, τότε το Κέντρο Λήψης έχει την δυνατότητα να συνδεθεί και να ελέγξει σε επίπεδο εικόνας την εγκυρότητα του συναγερμού. Η οπτική επιβεβαίωση απαλλάσσει από τους ενοχλητικούς ψευδοσυναγερμούς. Εάν ο συναγερμός είναι πραγματικός, μπορεί να οδηγήσει ή να προστατεύσει τις αρμόδιες κρατικές και ιδιωτικές αρχές κατά την διάρκεια της επέμβασης τους. Να ενημερώσει για το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι διαρρήκτες ή τον οπλισμό που αυτοί πιθανά φέρουν, αποτρέποντας ατυχείς συναντήσεις, τραυματισμούς ή απώλειες ζωής.

 

Σημαντικές υποδομές

Το Κ.Λ.Σ.διαθέτει υψηλού επιπέδου συστήματα παρακολούθησης με υποδομές backup για όλες τις λειτουργίες του. Οπτικές ίνες, πολλαπλές τηλεφωνικές γραμμές από διαφορετικούς παρόχους, γεννήτριες, UPS, που αποτρέπουν την απώλεια λήψης δεδομένων από κακόβουλες ενέργειες. Δέχεται όλα τα σήματα του συστήματος συναγερμού που αφορούν βλάβες και προβλήματα λειτουργίας (απώλεια ρεύματος, χαμηλά επίπεδα μπαταρίας, διακοπή τηλεφωνικών γραμμών) επιτρέποντας στο σύστημα να βρίσκεται καθημερινά σε άρτια κατάσταση.

Η λύση GPRS προσφέρει ασύρματη επικοινωνία και έλεγχο της σωστής λειτουργίας του συστήματος σας κάθε 3 λεπτά και 1 ώρα αντίστοιχα και όχι κάθε 24 ώρες. Η λύση GLOBAL SIM υποστηρίζει όλους του παρόχους της κινητής τηλεφωνίας (Vodafone, Wind, Cosmote) και σε περίπτωση απώλειας δικτύου γίνεται αυτόματη μεταγωγή στον επόμενο διαθέσιμο πάροχο. Έτσι ώστε σε περίπτωση «κοψίματος» της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής σε απόπειρας διάρρηξης, να εξασφαλιστεί η αδιάλειπτη επικοινωνία του συναγερμού με το Κέντρο Λήψης.

Κερδίστε περισσότερη ασφάλεια

Επιλέξτε το ΚΛΣ με διασύνδεση GPRS της Union Security. Γιατί είναι ένα από τα σημαντικότερα και πιο αξιόπιστα συστήματα ασφάλειας προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής αξίας. Σκεφτείτε ότι η ελάχιστη απώλεια που μπορείτε να υποστείτε από μία διάρρηξη αρκεί για να καλύψει το κόστος πολλών ετών συνδρομής.

 

 

Επικοινωνία

Για ραντεβού καλέστε την Union Security. Εφόσον χρειάζεται θα επισκεφθούμε το χώρο σας και θα αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, χωρίς δική σας επιβάρυνση. Τηλέφωνο 210 81 44 444 καθημερινά από 8:30 έως 16:30. Εναλλακτικά στείλτε μας email info@union-security.com, ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Banner Ψηφιακός Μετασχηματισμός Ελλάδα 2.0