Στατική φύλαξη χώρων

Εξειδικευμένο Προσωπικό Ασφαλείας

Η εταιρεία μας προσφέρει ειδικευμένο προσωπικό ασφαλείας για την επιτήρηση ή φύλαξη κινητών ή ακίνητων περιουσιακών αγαθών και εγκαταστάσεων, προστασία θεαμάτων, εκθέσεων, συνεδρίων διαγωνισμών και αθλητικών εκδηλώσεων.

 

Έμφαση στην εκπαίδευση και την εμπειρία

Το προσωπικό ιδιωτικής ασφαλείας της εταιρείας μας διαθέτει πνευματική καλλιέργεια και ανεπτυγμένη αίσθηση της παρατηρητικότητας, στοιχεία τα οποία αναπτύσσονται με την συνεχή εκπαίδευση και την πολύχρονη εμπειρία τους στο αντικείμενο.

Επιδεικνύουν με την παρουσία τους υπευθυνότητα, σοβαρότητα και επιβλητικότητα, τηρώντας απόλυτη εχεμύθεια για τις πληροφορίες ή τα γεγονότα που έλαβαν γνώση κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ή λόγω της ιδιότητας τους. Διαθέτουν άριστη φυσική κατάσταση και χρησιμοποιούν σύγχρονο εξοπλισμό επικοινωνιών.

Σέβονται τις αλυσίδες εξουσίας ή ελέγχου και συνεργάζονται άριστα μαζί τους. Εκτελούν συνεχείς περιπολίες στον χώρο για την πρόληψη και αποτροπή κλοπών και δολιοφθορών, υλικών ζημιών, πυρκαγιών και πλημμύρων, ατυχημάτων. Συντάσσουν στο τέλος της βάρδιας τους αναλυτικές εκθέσεις σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα και τα οποία θα μπορούσαν να αποτελούν μία πιθανή απειλή καθώς και τα μέτρα που ελήφθησαν από τις εμπλεκόμενες αρχές και υπηρεσίες.

 

Επιλέξτε μας για τον επαγγελματισμό μας

Καλέστε μας για να σας προσφέρουμε το αίσθημα ασφάλειας που επιθυμείτε για εσάς και το περιβάλλον σας με ευέλικτη χρονική διάρκεια, αξιόπιστες υπηρεσίες και προσιτό κόστος.