Συνοδεία υψηλών προσώπων

Η Προστασία Προσώπων για εμάς

Για την εταιρεία μας «Προστασία Υψηλών Προσώπων» σημαίνει διαχείριση κινδύνου και αποτροπή του. Περιλαμβάνει την αξιολόγηση των υπαρκτών και των πιθανών κινδύνων τρωτότητας, την λεπτομερή ανάλυση και τον σχεδιασμό, την εφαρμογή ενός καλοσχεδιασμένου πλάνου δράσης, την διευθέτηση όλων των εξειδικευμένων λεπτομερειών του που αφορούν την ασφάλεια, καθώς και την πλήρη επαγρύπνηση.

Προνοούμε, προετοιμάζουμε, αποτρέπουμε

Το πρόγραμμα ασφάλειας της εταιρείας μας λαμβάνει υπόψη τον τρόπο ζωής του υπό προστασία προσώπου και το οικογενειακό και εργασιακό του περιβάλλον, καθώς και τον κοινωνικό του περίγυρο. Προνοεί, προετοιμάζει και σχεδιάζει κάθε απρόοπτο ή απειλή θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ζωή του προσώπου.

Στόχος μας είναι η αποφυγή μίας δυσάρεστης αντιπαράθεσης και όχι η αποτελεσματική αντιμετώπιση της που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τον προστατευόμενο. Στόχος μας είναι η ικανοποιητική προστασία του χωρίς αυτός να δυσανασχετεί περιοριζόμενος από τις συνήθεις κοινωνικές του δραστηριότητες.

Τηρούμε απόλυτη εχεμύθεια για όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον ίδιο, το οικογενειακό, το κοινωνικό ή το επαγγελματικό του περιβάλλον, προσφέροντας αδιαμφισβήτητα εμπιστοσύνη και σιγουριά.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονες ηλεκτρονικές συσκευές για τον έλεγχο και την ανίχνευση συσκευών παρακολούθησης ή την παγίδευση τηλεφωνικών γραμμών.

 

Μην περιμένεις, προετοιμάσου

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην προετοιμασία. Πιστεύουμε ότι κάθε επίδοξος κακόβουλος δράστης που διαπιστώνει ότι υπάρχει μία καλά σχεδιασμένη ασπίδα προστασίας χωρίς κενά, θα αποτραπεί από την εκδήλωση της.