Γραφειακοί χώροι

Η εταιρεία μας προσφέρει μία πλήρη και ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας που καλύπτει κάθε ανάγκη γραφειακών χώρων. Η προτεινόμενη λύση αποτελείται από τα παρακάτω :

  • Συστήματα Συναγερμού και Πυρανίχνευσης
  • Συστήματα Περιμετρικής Προστασίας
  • Συστήματα CCTV
  • Σύστημα Access Control
  • Υπηρεσίες Κ.Λ.Σ. Συναγερμού και Εικόνας
  • Υπηρεσίες Φύλαξης και Περιπολίας

Συστήματα Συναγερμού

Τα συστήματα συναγερμού περιλαμβάνουν τον κεντρικό πίνακα ελέγχου ο οποίος τοποθετείται σε επιλεγμένο σημείο με δυσκολία πρόσβασης. Η μεγάλη διάρκεια εντοπισμού του από τους διαρρήκτες επιτρέπει στο σύστημα να ειδοποιήσει το Κέντρο Λήψεως Συναγερμού και Εικόνας και αυτό με την σειρά του την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Η χρήση των partition μας επιτρέπει να ελέγχουμε ανεξάρτητα εργασιακούς χώρους ή ορόφους με διαφορετικούς χρήστες και κωδικούς όπλισης / αφόπλισης ανά partition.

Τα ραντάρ και οι μαγνητικές επαφές ελέγχουν και προστατεύουν χώρους και πιθανά σημεία διάρρηξης. Οι πολλαπλές εξωτερικές και εσωτερικές σειρήνες αναλαμβάνουν να εκφοβίσουν τον εισβολέα. Ειδικές λύσεις εμποδίζουν την απενεργοποίηση τους με την χρήση αφρού (κιτ αντι-αφρού).

Λύσεις GSM και GPRS επιτρέπουν στο σύστημα να στείλει σήματα πιθανής διάρρηξης στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας ή στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στο κινητό του ακόμα και αν έχουν κοπεί οι τηλεφωνικές επικοινωνίες. Επίσης επιτρέπουν τον χειρισμό των βασικών λειτουργιών του απομακρυσμένα μέσω τηλεφώνου.

Συστήματα Πυρανίχνευσης

Περιφερειακά αισθητήρια πυρανίχνευσης μπορούν να συνδυασθούν με το σύστημα συναγερμού για να προσφέρουν έγκαιρο εντοπισμό εστίας πυρκαγιάς.

 

Συστήματα Περιμετρικής Προστασίας

Εξωτερικά ραντάρ και Beams καλύπτουν τον περιβάλλοντα χώρο, όπως κήπους και μεγάλα μπαλκόνια. Εξωτερικές Κουρτίνες κοντά στα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν ένα ακόμα σημείο ελέγχου.

 

Συστήματα CCTV

Τα συστήματα CCTV περιλαμβάνουν τις εσωτερικές ή εξωτερικές κάμερες και το σύστημα καταγραφής εικόνας (DVR). Οι κάμερες με ενσωματωμένα IR προσφέρουν καθαρή ασπρόμαυρη εικόνα τις νυχτερινές ώρες. 

Τα DVR προσφέρουν την δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης της εικόνας τους μέσω κινητού δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να ελέγξει και οπτικά ένα σήμα συναγερμού. Η εικόνα των καμερών μπορεί να παρακολουθείται από πολλές τηλεοράσεις σε διαφορετικά σημεία της οικίας σε κάποια από τα κανάλια της.

 

Σύστημα Access Control

Ένα σύστημα Access Control προσφέρει την δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών ζωνών πρόσβασης και την διαβαθμισμένη πρόσβαση σε ιδιαίτερα ευαίσθητους χώρους.

Τα αυτόνομα συστήματα προσφέρουν λύση χαμηλού κόστους για εγκαταστάσεις χαμηλών απαιτήσεων (ελεγχόμενη πρόσβαση εισόδου – εξόδου σε μία θύρα). Τα κεντρικά συστήματα (τοπικά ή δικτυακά) καλύπτουν πολύπλοκες και απαιτητικές εγκαταστάσεις προσφέροντας μεγάλη επεκτασιμότητα, πλήρες ιστορικό εισόδου-εξόδου ανά εργαζόμενο, ορισμό χρονικής διάρκειας πρόσβασης (μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 πμ – 4:00 μμ), δυνατότητα συνδυαστικής λειτουργίας με συστήματα καμερών.

Η πραγματοποίηση του ελέγχου γίνεται με κωδικό, εκτυπωμένη κάρτα με τα στοιχεία του εργαζόμενου και φωτογραφία αν το επιθυμούμε, tag ή δακτυλικά αποτυπώματα. Απλές ηλεκτρικές κλειδαριές ή κλειδαριές ασφαλούς λειτουργίας (ανοίγουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης), ηλεκτρομαγνήτες συγκράτησης θυρών, κομβία απελευθέρωσης θυρών και εκτυπωτές καρτών ολοκληρώνουν την συνολική λύση.

 

Υπηρεσίες Φύλαξης και Περιπολίας

Όλα τα ανωτέρω μπορούν να συνδυασθούν με Υπηρεσίες Φύλαξης και Περιπολίας. Φύλακας με οκτάωρη παρουσία κυρίως τις νυχτερινές ώρες και οχήματα περιπολίας που προσεγγίζουν την οικία σε μικρό χρονικό διάστημα από την ώρα λήψης του σήματος συναγερμού βοηθώντας την Ελληνική Αστυνομία στο έργο της αυξάνουν σημαντικά το ποσοστό παρεχόμενης ασφάλειας.