Κέντρο Λήψεως Σημάτων & Εικόνας

Λειτουργία χωρίς Κ.Λ.Σ.

Το σύστημα συναγερμού που φυλάσσει την περιουσία σας, σας ενημερώνει στο κινητό σας με κλήση, μήνυμα ή e-mail για όποιο ύποπτο γεγονός εντοπίσει. Τι μπορείτε όμως να κάνετε για το σήμα συναγερμού που μόλις λάβατε για να αποτρέψετε τον πιθανό κίνδυνο; Είστε σε διακοπές ή επαγγελματικό ταξίδι πολλά χιλιόμετρα μακριά. Είστε εντός της περιουσίας σας αλλά σε κατάσταση ύπνου. Πως θα ενημερώσετε την αρμόδια αρχή ή υπηρεσία (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Φύλακα, Περιπολικό εταιρείας φύλαξης) για να παρέμβει και να αποτρέψει ή να εξουδετερώσει τον κίνδυνο; Πόσο γρήγορα θα γίνει η ενημέρωση αυτή, με δεδομένο ότι λίγα λεπτά αρκούν σε ένα μη επαγγελματία διαρρήκτη να πετύχει τον στόχο του;

Γιατί να επιλέξετε τις υπηρεσίες ενός Κ.Λ.Σ. 

Σε 24ώρη βάση, 365 ημέρες τον χρόνο, συστήματα και άγρυπνα ανθρώπινα μάτια είναι εκεί για να προσέχουν την περιούσια σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, τα συστήματα του Κέντρου λαμβάνουν τα κωδικοποιημένα σήματα του συναγερμού σας και δρομολογούν τις απαραίτητες ενέργειες. Οι χειριστές του, διαβιβάζουν το σήμα σας, έχοντας άμεση σύνδεση με τις Αρχές είτε αυτές είναι κρατικές είτε ιδιωτικές (εταιρεία φύλαξης και περιπολίας).

Αν η υποδομή σας περιλαμβάνει και σύστημα καμερών, τότε έχει την δυνατότητα να συνδεθεί σε αυτή και να ελέγξει σε επίπεδο εικόνας την εγκυρότητα του συναγερμού σας. Η οπτική επιβεβαίωση του συναγερμού, σας απαλλάσσει από τους ενοχλητικούς ψευδοσυναγερμούς.

Αν ο συναγερμός είναι πραγματικός, τότε το Κ.Λ.Σ. μπορεί να οδηγήσει ή να προστατεύσει τις αρμόδιες κρατικές και ιδιωτικές αρχές κατά την διάρκεια της επέμβασης τους. Ενημερώνουν για το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι διαρρήκτες ή τον οπλισμό που αυτοί πιθανά φέρουν, αποτρέποντας ατυχείς συναντήσεις, τραυματισμούς ή απώλειες ζωής.

 

Υποδομές του Κ.Λ.Σ.

Το Κ.Λ.Σ. διαθέτει υψηλού επιπέδου συστήματα παρακολούθησης με υποδομές backup για όλες τις λειτουργίες του. Οπτικές ίνες, πολλαπλές τηλεφωνικές γραμμές από διαφορετικούς παρόχους, γεννήτριες, UPS, αποτρέπουν την απώλεια λήψης δεδομένων από κακόβουλες ενέργειες. Τέλος, δέχεται όλα τα σήματα του συστήματος σας που αφορούν βλάβες και προβλήματα λειτουργίας (απώλεια ρεύματος, χαμηλά επίπεδα μπαταρίας, διακοπή τηλεφωνικών γραμμών) επιτρέποντας στο σύστημα σας να βρίσκεται καθημερινά σε άρτια κατάσταση.

 

Κερδίστε και εσείς

Επιλέξτε την συνεργασία σας με το Κ.Λ.Σ της εταιρείας μας. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα στην Ελλάδα προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής αξίας. Σκεφτείτε ότι η ελάχιστη απώλεια που μπορείτε να υποστείτε από μία διάρρηξη αρκεί για να καλύψει το κόστος πολλών ετών συνδρομής.    

 

 

Επικοινωνία

Για ραντεβού καλέστε την Union Security. Εφόσον χρειάζεται θα επισκεφθούμε το χώρο σας και θα αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας, χωρίς δική σας επιβάρυνση. Τηλέφωνο 210 81 44 444 καθημερινά από 8:30 έως 16:30. Εναλλακτικά στείλτε μας email info@union-security.com, ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.