Διαμερίσματα

Η εταιρεία μας προσφέρει μία πλήρη και ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας που καλύπτει κάθε ανάγκη ενός διαμερίσματος. Η προτεινόμενη λύση αποτελείται από τα παρακάτω :

  • Ενσύρματα Συστήματα Συναγερμού
  • Ασύρματα Συστήματα Συναγερμού
  • Σύστημα CCTV
  • Υπηρεσίες Κ.Λ.Σ. Συναγερμού και Εικόνας

Ενσύρματα Συστήματα Συναγερμού

Τα συστήματα συναγερμού περιλαμβάνουν τον κεντρικό πίνακα ελέγχου ο οποίος τοποθετείται σε επιλεγμένο σημείο με δυσκολία πρόσβασης. Η μεγάλη διάρκεια εντοπισμού του από τους διαρρήκτες επιτρέπει στο σύστημα να ειδοποιήσει το Κέντρο Λήψεως Συναγερμού και Εικόνας και αυτό με την σειρά του την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Το πληκτρολόγιο επιτρέπει τον χειρισμό του συστήματος και την ενημέρωση μας σχετικά με την κατάσταση του. Τα ραντάρ μονής ή διπλής λειτουργίας και οι μαγνητικές επαφές ελέγχουν και προστατεύουν χώρους και πιθανά σημεία διάρρηξης. Ραντάρ φιλικά προς τα ζώα επιτρέπουν την λειτουργία του συστήματος με την φυσική τους παρουσία. 

Οι εξωτερικές και εσωτερικές σειρήνες αναλαμβάνουν να εκφοβίσουν τον εισβολέα και να τον οδηγήσουν σε κατάσταση πανικού. Ειδικές λύσεις εμποδίζουν την απενεργοποίηση τους με την χρήση αφρού (κιτ αντιαφρού).

Λύσεις GSM και GPRS επιτρέπουν στο σύστημα να στείλει σήματα πιθανής διάρρηξης στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας ή στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος στο κινητό του ακόμα και αν έχουν κοπεί οι τηλεφωνικές επικοινωνίες. Επίσης επιτρέπουν τον χειρισμό των βασικών λειτουργιών του απομακρυσμένα μέσω τηλεφώνου.

Περιφερειακά αισθητήρια πυρανίχνευσης μπορούν να συνδυασθούν με το σύστημα συναγερμού για να προσφέρουν έγκαιρο εντοπισμό εστίας πυρκαγιάς.

Ασύρματα Συστήματα Συναγερμού

Τα ενσύρματα συστήματα απαιτούν την ύπαρξη της απαραίτητης καλωδίωσης και των σχετικών αναμονών. Αν το διαμέρισμα δεν διαθέτει έτοιμη αυτήν την υποδομή, τότε τα ασύρματα συστήματα συναγερμού αποτελούν την βέλτιστη επιλογή. Ασφαλή στην λειτουργία τους με ελαφρά υψηλότερο κόστος, προσφέρουν άμεση εφαρμογή χωρίς μερεμέτια ή ζημιές στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

 

Συστήματα CCTV

Τα συστήματα CCTV περιλαμβάνουν τις εσωτερικές ή εξωτερικές κάμερες και το σύστημα καταγραφής εικόνας (DVR). Οι κάμερες με ενσωματωμένα IR προσφέρουν καθαρή ασπρόμαυρη εικόνα τις νυχτερινές ώρες.

Τα DVR προσφέρουν την δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης της εικόνας τους μέσω κινητού δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να ελέγξει και οπτικά ένα σήμα συναγερμού.