Καταστήματα

Η εταιρεία μας προσφέρει μία πλήρη και ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας που καλύπτει κάθε ανάγκη ενός καταστήματος. Η προτεινόμενη λύση αποτελείται από τα παρακάτω :

  • Συστήματα Συναγερμού και Ανίχνευσης Κραδασμών
  • Συστήματα Πυρανίχνευσης
  • Κομβία έκτακτης ανάγκης
  • Συστήματα CCTV
  • Υπηρεσίες Κ.Λ.Σ. Συναγερμού και Εικόνας
  • Υπηρεσίες Περιπολίας

Συστήματα Συναγερμού

Τα συστήματα συναγερμού περιλαμβάνουν τον κεντρικό πίνακα ελέγχου ο οποίος τοποθετείται σε επιλεγμένο σημείο με δυσκολία πρόσβασης. Η μεγάλη διάρκεια εντοπισμού του από τους διαρρήκτες επιτρέπει στο σύστημα να ειδοποιήσει το Κέντρο Λήψεως Συναγερμού και Εικόνας και αυτό με την σειρά του την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Τα ραντάρ και οι μαγνητικές επαφές ελέγχουν και προστατεύουν χώρους και πιθανά σημεία διάρρηξης. Οι πολλαπλές εξωτερικές και εσωτερικές σειρήνες αναλαμβάνουν να εκφοβίσουν τον εισβολέα. Ειδικές λύσεις εμποδίζουν την απενεργοποίηση τους με την χρήση αφρού (κιτ αντι-αφρού).

Λύσεις GSM και GPRS επιτρέπουν στο σύστημα να στείλει σήματα πιθανής διάρρηξης στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας ή στον ιδιοκτήτη του καταστήματος στο κινητό του ακόμα και αν έχουν κοπεί οι τηλεφωνικές επικοινωνίες. Επίσης επιτρέπουν τον χειρισμό των βασικών λειτουργιών του απομακρυσμένα μέσω τηλεφώνου.

Ανιχνευτές κραδασμών μπορούν να μας ειδοποιήσουν έγκαιρα για οποιαδήποτε πιθανή διάρρηξη από διπλανό τοίχο ή πάτωμα ή ταράτσα.

 

Συστήματα Πυρανίχνευσης

Περιφερειακά αισθητήρια πυρανίχνευσης μπορούν να συνδυασθούν με το σύστημα συναγερμού για να προσφέρουν έγκαιρο εντοπισμό εστίας πυρκαγιάς.

 

Κομβία Έκτακτης Ανάγκης

Κομβία έκτακτης ανάγκης (ποδόπληκτρα ή χειρόπληκτρα) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προστατεύσουν τα ταμεία σε εργάσιμες ώρες.

 

Συστήματα CCTV

Τα συστήματα CCTV περιλαμβάνουν τις εσωτερικές ή εξωτερικές κάμερες και το σύστημα καταγραφής εικόνας (DVR). Οι κάμερες με ενσωματωμένα IR προσφέρουν καθαρή ασπρόμαυρη εικόνα τις νυχτερινές ώρες. Τα DVR προσφέρουν την δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης της εικόνας τους μέσω κινητού δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να ελέγξει και οπτικά ένα σήμα συναγερμού. Η εικόνα των καμερών μπορεί να παρακολουθείται από πολλές τηλεοράσεις σε διαφορετικά σημεία της οικίας σε κάποια από τα κανάλια της.

 

Υπηρεσίες Περιπολίας

Όλα τα ανωτέρω μπορούν να συνδυασθούν με Υπηρεσίες Περιπολίας. Οχήματα περιπολίας προσεγγίζουν τα καταστήματα σε μικρό χρονικό διάστημα από την ώρα λήψης του σήματος συναγερμού βοηθώντας την Ελληνική Αστυνομία στο έργο της, αυξάνοντας έτσι σημαντικά το ποσοστό παρεχόμενης ασφάλειας.