Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία μας

Η Union Security Services είναι μία καινοτομική εταιρεία εμπορίας εξοπλισμού και παροχής υπηρεσιών Ασφαλείας. Ιδρύθηκε το 2003 από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας. Σήμερα, μετά τις αλλαγές στην εταιρική της μορφή, συνδυάζει υψηλή τεχνογνωσία αλλά και νεανική διάθεση. Η εταιρεία διαγράφει εντυπωσιακή πορεία εξέλιξης, αυξάνοντας σημαντικά κάθε χρόνο τον κύκλο εργασιών της αλλά και των αριθμό των πελατών που την εμπιστεύονται.

Αποστολή μας

Στόχος μας είναι να παρέχουμε διαρκώς τεχνολογικά προηγμένες και αξιόπιστες λύσεις σε συνδυασμό με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, ώστε να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την βέλτιστη λειτουργία και την μέγιστη απόδοση των επενδύσεων που υλοποιούμε, στην πορεία του χρόνου. Απευθυνόμαστε σε όλους εκείνους που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες για να προστατεύσουν την οικογένεια τους, την ανάπτυξη, την πορεία τους στο μέλλον και την αποτελεσματική τους λειτουργία.

Με επίκεντρο τον πελάτη

Θέτουμε τον Πελάτη στο επίκεντρο της δραστηριότητας μας και εξελισσόμαστε καθημερινά με γνώμονα την ενεργό συμμετοχή μας στην ασφαλή και αναπτυξιακή πορεία του. Τιμούμε την εμπιστοσύνη του στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και χτίζουμε μαζί του μακροχρόνιες σχέσεις με αμοιβαία οφέλη. Επιδιώκουμε να είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες του, σχεδιάζει και προτείνει τις βέλτιστες λύσεις που προστατεύουν τις επενδύσεις του. Σημαντικοί πελάτες της ελληνικής οικονομίας κάθε μεγέθους και κλάδου μας εμπιστεύτηκαν, γεγονός που μας δεσμεύει για την συνεχή μας ανάπτυξη και βελτίωση.

Που οφείλεται η επιτυχημένη πορεία μας

Η επιτυχία μας στηρίζεται στο συνεχές τεχνολογικό μας προβάδισμα, στην υψηλή μας τεχνογνωσία, στον σχεδιασμό και την υλοποίηση πολύπλοκων λύσεων με την χρήση ποιοτικών προϊόντων, στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και στο ανθρώπινο δυναμικό μας.

  • Συνεχές τεχνολογικό Προβάδισμα

Παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις, ελέγχοντας την αποτελεσματικότητα τους και την αξιοπιστία τους στον χρόνο, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας ώριμη τεχνολογία με ορατό όφελος. Ερευνούμε συνεχώς λύσεις στην μελέτη και τον σχεδιασμό λύσεων σε πολύπλοκα έργα υψηλών απαιτήσεων για να προσφέρουμε στις επιχειρήσεις των πελατών μας υψηλή προστιθέμενη αξία και έντονο αίσθημα ασφάλειας.

  • Υψηλή Τεχνογνωσία στον σχεδιασμό πολύπλοκων λύσεων

Έχοντας στρατηγικά επιλέξει να επενδύουμε συνεχώς σε Έρευνα και Τεχνολογία, παράγουμε καθημερινά καινοτόμες ιδέες και τις μετατρέπουμε σε τεχνολογικές λύσεις. Αναλύουμε τις τάσεις της αγοράς, προβλέπουμε τις εξελίξεις και εμπλουτίζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ώστε να αποτελούν εργαλεία ασφάλειας για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που τις επιλέγουν.

  • Ποιότητα Υπηρεσιών

Διακρινόμαστε για την απόλυτη επιτυχία στην υλοποίηση των έργων, με σεβασμό στην επένδυση του πελάτη μας και στα υψηλά δεδομένα ποιότητας που αυτός απαιτεί. Η ποιότητα μας στηρίζεται στην μεθοδολογική προσέγγιση των υπηρεσιών μας που εξασφαλίζει την πλήρη κατανόηση των απαιτήσεων κάθε έργου, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του με συγκεκριμένο πλάνο, σε ελάχιστο χρόνο και προβλέψιμο κόστος.

  • Ανθρώπινο δυναμικό

Είμαστε μια ευέλικτη ομάδα με όραμα και δυναμισμό. Διαθέτουμε επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου με σημαντική επιστημονική κατάρτιση και πολύχρονη εμπειρία. Χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας και εργαζόμαστε συστηματικά για την υλοποίηση των στόχων τους.